نی‌ نی سایت

غذای من‌درآوردی: وقتی خلاقیت آشپزخانه گل می‌کند!






غذای من‌درآوردی: تجربیات نی‌نی‌سایتی‌ها

همه ما گاهی اوقات هوس یک غذای جدید و متفاوت به سرمان می‌زند. گاهی دستور پخت مشخصی نداریم و با ترکیب مواد موجود در یخچال، یک غذای من‌درآوردی خلق می‌کنیم. نی‌نی‌سایت، منبع غنی‌ای از این تجربیات است. در این پست، 18 مورد از بهترین (و بعضا عجیب‌ترین!) غذاهای من‌درآوردی که کاربران نی‌نی‌سایت با ما به اشتراک گذاشته‌اند را بررسی می‌کنیم:

بسیاری از این غذاها، حاصل ترکیب مواد غذایی هستند که در نگاه اول به نظر نمی‌رسد با هم سازگار باشند، اما نتیجه کار گاهی بسیار خوشمزه و دلچسب از آب درمی‌آید!

  • ماکارونی با سس انار و گردو (به جای سس گوجه)
  • کتلت با سیب‌زمینی شیرین و ادویه کاری
  • املت با خرما و دارچین (برای صبحانه‌های مقوی)
  • خوراک لوبیا با قارچ و پنیر پیتزا (یه طعم متفاوت)
  • کوکو سبزی با آرد نخودچی (برای بافت لطیف‌تر)
  • آش رشته با سرکه بالزامیک (یک طعم ترش و شیرین خاص)
  • میرزا قاسمی با بادمجان کبابی و پوره سیب‌زمینی
  • عدس پلو با کشمش و پسته (به جای گوشت چرخ‌کرده)
  • کوفته تبریزی با آلو و زردآلو خشک
  • پیتزا با نان لواش و مواد فلافل
  • خورشت قیمه با رب انار و گردو
  • ته‌چین مرغ با زرشک و خلال بادام
  • املت قارچ و اسفناج با کمی خامه
  • شیربرنج با گلاب و زعفران فراوان و کمی هل
  • آبگوشت با لیمو عمانی و کمی دارچین
  • کوکو سیب‌زمینی با پیازچه و شوید و جعفری
  • سوپ جو با هویج و کدو حلوایی
  • خوراک سوسیس با پیاز و فلفل دلمه‌ای رنگی

البته همه این غذاها لزوماً شاهکار هنری نیستند! بعضی‌ها هم طعم جالبی نداشته و به عنوان یک تجربه آموزشی تلقی می‌شوند.

مهم این است که از امتحان کردن نترسیم و با خلاقیت خود، طعم‌های جدیدی را کشف کنیم.

شاید غذای من‌درآوردی بعدی که دنیا را تکان می‌دهد، همین الان در آشپزخانه شما در حال پختن باشد!

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند







غذای من‌درآوردی: تجربیات نی‌نی‌سایتی‌ها

غذای من‌درآوردی: تجربیات نی‌نی‌سایتی‌ها

1. ماکارونی با سس تن ماهی

یکی از کاربران نی‌نی‌سایت نوشته بود که چون سس ماکارونی نداشت، تن ماهی را با رب و ادویه تفت داده و به ماکارونی اضافه کرده است. ظاهراً نتیجه بد نبوده!می‌گفت طعمش شبیه ماکارونی با سس گوشت شده بود، البته با ته مزه ماهی!به نظر می‌رسد یک راه حل سریع و خوشمزه برای وقتی است که گوشت در دسترس نیست. البته بعضی از کاربران طعمش را دوست نداشتند و پیشنهاد دادند که فقط در مواقع ضروری استفاده شود. اضافه کردن کمی جعفری خرد شده هم می‌تواند طعم بهتری به آن بدهد. این روش برای کسانی که طعم ماهی را دوست دارند، پیشنهاد می‌شود. در کل، تجربه‌ای متفاوت و قابل امتحان است.

2. کوکو سیب زمینی با پیازچه و شوید

یکی دیگر از کاربران، برای تنوع در کوکو سیب زمینی، پیازچه و شوید خرد شده به آن اضافه کرده بود. می‌گفت عطر و طعم فوق‌العاده‌ای به کوکو داده بود. بعضی از کاربران پیشنهاد داده بودند که کمی سیر رنده شده هم اضافه شود. این روش برای کسانی که به دنبال طعم‌های جدید در کوکو سیب زمینی هستند، عالی است. می‌توانید سبزیجات معطر دیگری هم به دلخواه اضافه کنید. فقط حواستان باشد که مقدار سبزیجات زیاد نباشد تا کوکو وا نرود. این کوکو برای صبحانه، ناهار یا شام مناسب است.

3. آش رشته بدون رشته

یکی از کاربران تعریف می‌کرد که برای مهمان آش رشته درست کرده بود، اما متوجه شده بود که رشته تمام شده است!به جای رشته، از ورمیشل استفاده کرده بود. می‌گفت طعمش کمی متفاوت شده بود، اما مهمان‌ها متوجه نشده بودند!این یک راه حل اضطراری برای مواقعی است که رشته در دسترس نیست. البته طعم آش رشته با رشته اصلی خیلی بهتر است. ورمیشل زودتر از رشته می‌پزد، پس باید مراقب باشید که له نشود. اگر رشته در دسترس نبود، بهتر است آش را با سبزیجات بیشتری غلیظ کنید.

4. املت با سوسیس و قارچ

یکی از کاربران املت را با سوسیس و قارچ تفت داده شده درست کرده بود. می‌گفت خیلی خوشمزه و سیر کننده شده بود. بعضی از کاربران پیشنهاد داده بودند که کمی فلفل دلمه‌ای هم اضافه شود. این یک املت کامل و مغذی برای صبحانه یا ناهار است. می‌توانید از انواع سبزیجات دیگر هم استفاده کنید. اضافه کردن کمی پنیر پیتزا هم طعم آن را بهتر می‌کند. این املت برای کسانی که به دنبال یک صبحانه یا ناهار سریع و خوشمزه هستند، مناسب است.

5. کتلت با آرد سوخاری

یکی از کاربران به جای آرد نخودچی در کتلت، از آرد سوخاری استفاده کرده بود. می‌گفت کتلت‌ها خیلی ترد و خوشمزه شده بودند. البته باید مراقب باشید که آرد سوخاری نسوزد. این یک روش عالی برای ترد کردن کتلت‌ها است. می‌توانید آرد سوخاری را با ادویه‌های مختلف مخلوط کنید تا طعم بهتری داشته باشد. این روش برای کسانی که به دنبال کتلت‌های ترد و خوشمزه هستند، پیشنهاد می‌شود. بهتر است از آرد سوخاری پودری استفاده کنید.

6. پیتزا با نان لواش

یکی از کاربران به جای خمیر پیتزا، از نان لواش استفاده کرده بود. می‌گفت پیتزای سریع و خوشمزه‌ای درست کرده بود. این یک راه حل عالی برای مواقعی است که خمیر پیتزا در دسترس نیست. نان لواش را به شکل دایره ببرید و مواد پیتزا را روی آن بریزید. پیتزا را در فر یا ماهیتابه بپزید. مراقب باشید که نان لواش نسوزد. این پیتزا برای کسانی که به دنبال یک پیتزای سریع و آسان هستند، مناسب است.

7. خوراک لوبیا با رب انار

یکی از کاربران به خوراک لوبیا، رب انار اضافه کرده بود. می‌گفت طعم ترش و شیرینی به خوراک داده بود. این یک ایده جالب برای کسانی است که طعم‌های ترش و شیرین را دوست دارند. رب انار را به مقدار کم به خوراک اضافه کنید و طعم آن را بچشید. می‌توانید از رب انار ملس یا ترش استفاده کنید. این خوراک برای فصل پاییز و زمستان مناسب است. اضافه کردن کمی گردو خرد شده هم می‌تواند طعم بهتری به آن بدهد.

8. آبگوشت با گوجه فرنگی رنده شده

یکی از کاربران به جای رب گوجه فرنگی، از گوجه فرنگی رنده شده در آبگوشت استفاده کرده بود. می‌گفت آبگوشت طعم طبیعی‌تری پیدا کرده بود. این یک روش عالی برای بهره‌گیری از گوجه فرنگی‌های اضافی است. گوجه فرنگی‌های رنده شده را به همراه ادویه‌ها به آبگوشت اضافه کنید. آبگوشت را بگذارید تا خوب جا بیفتد. این آبگوشت برای کسانی که به دنبال طعم طبیعی و سالم هستند، مناسب است. بهتر است از گوجه فرنگی‌های رسیده و آبدار استفاده کنید.

9. عدس پلو با کشمش و خرما

یکی از کاربران به عدس پلو، کشمش و خرما اضافه کرده بود. می‌گفت طعم شیرین و دلچسبی به عدس پلو داده بود. این یک ایده عالی برای کسانی است که طعم‌های شیرین را دوست دارند. کشمش و خرمای خرد شده را به همراه عدس به برنج اضافه کنید. عدس پلو را دم بگذارید. این عدس پلو برای ناهار یا شام مناسب است. می‌توانید از انواع مغزها هم در عدس پلو استفاده کنید.

10. قیمه با لپه نیم‌پز

یکی از کاربران لپه را نیم‌پز کرده و به قیمه اضافه کرده بود. می‌گفت قیمه سریع‌تر پخته بود و لپه‌ها له نشده بودند. این یک ترفند عالی برای صرفه‌جویی در زمان است. لپه‌ها را به مدت 10 دقیقه در آب جوش بپزید و سپس آبکش کنید. لپه‌های نیم‌پز را به همراه گوشت به قیمه اضافه کنید. قیمه را بگذارید تا خوب جا بیفتد. این قیمه برای ناهار یا شام مناسب است.

11. سوپ جو با شیر

یکی از کاربران به سوپ جو، شیر اضافه کرده بود. می‌گفت سوپ لطیف‌تر و خامه‌ای‌تر شده بود. این یک ایده عالی برای کسانی است که سوپ خامه‌ای دوست دارند. شیر را در انتهای پخت به سوپ اضافه کنید و بگذارید کمی بجوشد. مراقب باشید که شیر سر نرود. این سوپ برای پیش غذا یا شام مناسب است. می‌توانید از خامه هم به جای شیر استفاده کنید.

12. میرزا قاسمی با بادمجان کبابی

یکی از کاربران بادمجان‌ها را روی گاز کباب کرده و سپس میرزا قاسمی درست کرده بود. می‌گفت میرزا قاسمی طعم دودی و خوشمزه‌تری پیدا کرده بود. این یک روش عالی برای طعم‌دار کردن میرزا قاسمی است. بادمجان‌ها را روی گاز کباب کنید تا پوست آن‌ها سیاه شود. پوست بادمجان‌ها را بگیرید و آن‌ها را ساطوری کنید. بادمجان‌های ساطوری شده را با سیر و گوجه فرنگی تفت دهید و سپس تخم مرغ‌ها را اضافه کنید. این میرزا قاسمی برای ناهار یا شام مناسب است.

13. خورش بامیه با آبلیمو

یکی از کاربران به خورش بامیه، آبلیمو اضافه کرده بود. می‌گفت خورش طعم ترش و خوشمزه‌تری پیدا کرده بود و لزج نشده بود. این یک ترفند عالی برای جلوگیری از لزج شدن خورش بامیه است. آبلیمو را در انتهای پخت به خورش اضافه کنید. می‌توانید از آبغوره هم به جای آبلیمو استفاده کنید. این خورش برای ناهار یا شام مناسب است. بهتر است از بامیه‌های ریز و جوان استفاده کنید.

14. آش جو با قره قروت

یکی از کاربران به آش جو، قره قروت اضافه کرده بود. می‌گفت آش طعم ترش و ملسی پیدا کرده بود. این یک ایده جالب برای کسانی است که طعم‌های ترش و ملس را دوست دارند. قره قروت را در کمی آب حل کنید و به آش اضافه کنید. آش را بگذارید تا خوب جا بیفتد. این آش برای پیش غذا یا شام مناسب است. می‌توانید از کشک هم به جای قره قروت استفاده کنید.

15. سالاد الویه با خیارشور رنده شده

یکی از کاربران خیارشور را رنده کرده و به سالاد الویه اضافه کرده بود. می‌گفت سالاد الویه یکدست‌تر و خوشمزه‌تر شده بود. این یک ترفند عالی برای یکدست کردن سالاد الویه است. خیارشورها را رنده کنید و آب آن‌ها را بگیرید. خیارشور رنده شده را به سالاد الویه اضافه کنید. این سالاد برای پیش غذا یا ناهار مناسب است. بهتر است از خیارشورهای ترد و خوشمزه استفاده کنید.

16. خورشت کرفس با نعنا و جعفری خشک

یکی از کاربران به خورشت کرفس، نعنا و جعفری خشک اضافه کرده بود. می‌گفت خورشت عطر و طعم بهتری پیدا کرده بود. این یک ترفند عالی برای طعم‌دار کردن خورشت کرفس است. نعنا و جعفری خشک را به همراه ادویه‌ها به خورشت اضافه کنید. خورشت را بگذارید تا خوب جا بیفتد. این خورشت برای ناهار یا شام مناسب است. می‌توانید از سبزیجات معطر دیگری هم استفاده کنید.

17. کوفته تبریزی با آلو

یکی از کاربران به کوفته تبریزی، آلو اضافه کرده بود. می‌گفت کوفته طعم ترش و شیرینی پیدا کرده بود. این یک ایده جالب برای کسانی است که طعم‌های ترش و شیرین را دوست دارند. آلوها را در کوفته قرار دهید. کوفته‌ها را در سس گوجه فرنگی بپزید. این کوفته برای ناهار یا شام مناسب است. بهتر است از آلوهای خشک و بدون هسته استفاده کنید.

18. دلمه برگ مو با زرشک

یکی از کاربران به مواد داخل دلمه برگ مو، زرشک اضافه کرده بود. می‌گفت دلمه طعم ترش و خوشمزه‌تری پیدا کرده بود. این یک ایده عالی برای طعم‌دار کردن دلمه است. زرشک را به مواد داخل دلمه اضافه کنید. دلمه‌ها را بپیچید و در قابلمه بچینید. دلمه‌ها را با سس گوجه فرنگی و آبلیمو بپزید. این دلمه برای پیش غذا یا شام مناسب است.

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. ترکیب مواد غیرمعمول در آشپزی گاهی اوقات می تواند منجر به کشف طعم های جدیدی شود که در آشپزی های معمولی پیدا نمی کنیم. من خودم یک بار شیرینی زنجبیلی با ترکیب پودر دارچین و کمی فلفل سیاه درست کردم که طعم منحصر به فردی به آن داد. این ترکیب به ظاهر عجیب باعث تعجب مهمان ها شد اما همه از طعمش لذت بردند.

    وقتی با مواد موجود در یخچال غذایی درست می کنیم، بهتر است به بافت و طعم پایه مواد توجه کنیم. یک بار سعی کردم با باقیمانده پوره سیب زمینی و کمی آرد سوخاری کتلت درست کنم که تردی جالبی داشت. این تجربه به من نشان داد که گاهی تغییر مواد اولیه می تواند نتیجه غیرمنتظره ای داشته باشد.

    برای خوش طعم تر شدن غذاهای من درآوردی بهتر است از ادویه های مناسب استفاده کرد. من در یک آزمایش تصادفی فهمیدم که اضافه کردن کمی زردچوبه و هل به سوپ جو طعمی گرم و آرامش بخش به آن می دهد. این ترکیب ادویه حالا به یکی از پایه های اصلی سوپ جو من تبدیل شده است.

    نگهداری از برخی غذاهای ترکیبی نیاز به دقت دارد چون ممکن است زودتر خراب شوند. یادم هست یک بار ماکارونی با سس پنیر و قارچ درست کردم که بعد از دو روز طعمش عوض شد. این تجربه به من یاد داد که غذاهای با ترکیبات لبنی و قارچ را باید تازه مصرف کرد.

پاسخ دادن به کتایون لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا