نی‌ نی سایت

27 ایده شام متفاوت: گلچینی از تجربیات نی نی سایت






27 ایده شام متفاوت: گلچینی از تجربیات نی نی سایت

همیشه پختن شام یه چالش بزرگه، مخصوصا وقتی بخوای تنوع بدی و از غذاهای تکراری دوری کنی. برای همین، یه گشتی توی نی نی سایت زدم و یه عالمه ایده جذاب پیدا کردم. اینا خلاصه ای از 27 تجربه کاربراست که میتونه بهتون کمک کنه.

این لیست شامل غذاهای ساده و سریعه که برای شب های پر مشغله عالی هستن، و همینطور غذاهای یکم پیچیده تر که برای مهمونی ها و دورهمی ها مناسبن. امیدوارم خوشتون بیاد!

  • 1. کشک بادمجان قالبی:

    یه ظاهر شیک و یه طعم نوستالژیک!
  • 2. ماکارونی با سویا و سبزیجات فراوون:

    یه شام سالم و مقوی.
  • 3. املت قارچ و اسفناج:

    سریع و پرخاصیت.
  • 4. کتلت گوشت با طعم زعفرانی:

    یه غذای اصیل ایرانی با عطر بی نظیر.
  • 5. کوکو سبزی با سیب زمینی:

    یه کوکوی خوشمزه و سیر کننده.
  • 6. پیراشکی گوشت:

    یه غذای فینگر فود عالی برای مهمونی.
  • 7. لازانیا با سس بشامل خانگی:

    یه غذای ایتالیایی خوشمزه و پرطرفدار.
  • 8. پیتزا خونگی با خمیر فوری:

    خیلی سریع و راحت پیتزا درست کنید.
  • 9. عدسی:

    یه شام سبک و پر از آهن.
  • 10. خوراک لوبیا چیتی:

    یه غذای ساده و سیر کننده برای شب های سرد.
  • 11. ساندویچ مرغ با سس مخصوص:

    یه شام سریع و خوشمزه برای بچه ها.
  • 12. سالاد الویه با تزیین متفاوت:

    یه سالاد کلاسیک با یه ظاهر جدید.
  • 13. دلمه برگ مو:

    یه غذای خوشمزه و مجلسی برای مهمونی ها.
  • 14. آش رشته:

    یه آش خوشمزه و سیر کننده برای روزهای سرد.
  • 15. میرزا قاسمی:

    یه غذای شمالی خوشمزه و ساده.
  • 16. خورشت قیمه بادمجان:

    یه خورشت خوشمزه و مجلسی.
  • 17. کباب تابه ای با گوجه فرنگی:

    یه کباب سریع و خوشمزه.
  • 18. شنیسل مرغ:

    یه غذای خوشمزه و آسان برای شام.
  • 19. فلافل خونگی:

    یه فلافل خوشمزه و سالم با نخود خیس شده.
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • 20. سوپ جو:

    یه سوپ خوشمزه و مقوی برای سرماخوردگی.
  • 21. خوراک زبان:

    یه غذای خوشمزه و مقوی برای مهمونی ها.
  • 22. رولت گوشت:

    یه غذای خوشمزه و مجلسی با ظاهری شیک.
  • 23. ماهی شکم پر:

    یه غذای خوشمزه و مجلسی برای شب های عید.
  • 24. ته چین مرغ:

    یه غذای خوشمزه و اصیل ایرانی.
  • 25. استانبولی پلو:

    یه غذای ساده و خوشمزه با گوشت چرخ کرده.
  • 26. سوسیس بندری:

    یه غذای سریع و تند برای طرفداران طعم های خاص.
  • 27. نرگسی (اسفناج و تخم مرغ):

    یه شام سبک و خوشمزه با اسفناج.

امیدوارم این لیست بهتون ایده های خوبی برای پختن شام های متنوع داده باشه. یادتون نره که آشپزی یه هنره و با کمی خلاقیت میتونید غذاهای خوشمزه و جدیدی رو خلق کنید!

این فقط یه شروع بود. با کمی جستجو توی نی نی سایت و سایر منابع آنلاین میتونید ایده های خیلی بیشتری پیدا کنید. پس دست به کار بشید و شام های خوشمزه و متفاوتی رو تجربه کنید!

نوش جان!






شام متفاوت: خلاصه تجربه ها در نی نی سایت – 27 ایده

شام متفاوت: خلاصه تجربه ها در نی نی سایت – 27 ایده

1. لازانیا با سبزیجات پاییزی

بجای گوشت، از قارچ، کدو حلوایی و اسفناج در لازانیا استفاده کنید. یه سس بشامل خوشمزه هم یادتون نره!نکته نی نی سایتی: بعضی ها میگن یه کم پنیر بز هم بهش اضافه کنید، طعمش عالی میشه!اضافه کردن گردو خرد شده هم پیشنهاد خوبیه برای بافت و طعم بهتر. حتما لایه های لازانیا رو خوب سس بزنید تا خشک نشه. فر رو از قبل گرم کنید تا لازانیا خوب بپزه. بعد از پخت اجازه بدید کمی خنک بشه و بعد برش بزنید. با سالاد شیرازی سرو کنید.

2. پیتزا با خمیر خانگی و تاپینگ های خلاقانه

خمیر پیتزای خونگی خیلی خوشمزه تره. از آرد سبوس دار هم میشه استفاده کرد. تاپینگ های مختلف مثل بادمجان کبابی، فلفل دلمه ای رنگی، ذرت و زیتون رو امتحان کنید. نی نی سایتی ها میگن یه کم سس پستو هم بزنید زیر پنیر، عالی میشه. میتونید از سوسیس گیاهی هم استفاده کنید برای کسایی که گوشت نمیخورن. فر رو خوب داغ کنید و پیتزا رو تو طبقه پایین بذارید. وقتی پنیر آب شد و خمیر طلایی شد، پیتزا آمادست. با سس فلفل تند نوش جان کنید!

3. عدس پلو با کشمش و خرما

عدس پلو غذای سالم و مقویه. کشمش و خرما طعم شیرینی بهش میدن. بعضی ها زرشک هم بهش اضافه میکنن که طعم ترش و شیرین داشته باشه. نی نی سایتی ها میگن پیاز داغ فراوون تو عدس پلو خیلی مهمه!میتونید از گوشت چرخ کرده هم تو عدس پلو استفاده کنید، ولی بدون گوشت هم خوشمزست. عدس رو از قبل خیس کنید تا زودتر بپزه. بعد از پخت، عدس و برنج رو مخلوط کنید و بذارید دم بکشه. با ماست و خیار سرو کنید.

4. خوراک لوبیا با سیب زمینی سرخ کرده

خوراک لوبیا یه غذای ساده و خوشمزه ست. با سیب زمینی سرخ کرده خیلی میچسبه!میتونید از گوجه فرنگی رنده شده هم تو خوراک لوبیا استفاده کنید. نی نی سایتی ها میگن یه کم آویشن و فلفل قرمز هم بهش اضافه کنید، طعمش عالی میشه. لوبیا رو از شب قبل خیس کنید تا زودتر بپزه. سیب زمینی ها رو خلالی کنید و سرخ کنید. خوراک لوبیا رو با نون سنگک تازه سرو کنید. با ترشی مخلوط نوش جان کنید!

5. آش رشته

آش رشته یه غذای سنتی و پرطرفداره. نخود و لوبیا رو از شب قبل خیس کنید. سبزی آش رو تازه تهیه کنید. نی نی سایتی ها میگن کشک رو حتما قبل از اضافه کردن به آش، رقیق کنید. پیاز داغ و نعنا داغ فراوون یادتون نره!آش رو خوب هم بزنید تا ته نگیره. با سیر داغ و کشک تزیین کنید.

6. کوکو سبزی با گردو و زرشک

کوکو سبزی یه غذای ساده و سریعه. گردو و زرشک طعم خاصی بهش میدن. میتونید از تخم مرغ بیشتری استفاده کنید تا کوکو پفکی بشه. نی نی سایتی ها میگن یه کم آرد هم بهش اضافه کنید تا کوکو وا نره. روغن رو خوب داغ کنید و کوکو رو سرخ کنید. با نون و ماست سرو کنید. با سبزی خوردن تازه نوش جان کنید!میتونید کوکو رو تو فر هم بپزید.

7. ماکارونی با سویا

ماکارونی با سویا یه غذای اقتصادی و خوشمزه ست. سویا رو قبل از استفاده خیس کنید و آبش رو بگیرید. میتونید از قارچ هم تو ماکارونی استفاده کنید. نی نی سایتی ها میگن یه کم دارچین هم بهش اضافه کنید، طعمش عالی میشه. ماکارونی رو آبکش کنید و با سس مخلوط کنید. بذارید ماکارونی دم بکشه. با سالاد فصل سرو کنید.

8. املت با سبزیجات

املت یه غذای سریع و آسونه. با سبزیجات مختلف خیلی خوشمزه میشه. میتونید از گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، پیاز و قارچ تو املت استفاده کنید. نی نی سایتی ها میگن یه کم پنیر پیتزا هم بهش اضافه کنید، طعمش عالی میشه. تخم مرغ ها رو خوب هم بزنید. سبزیجات رو تفت بدید و بعد تخم مرغ ها رو اضافه کنید. با نون تست و چای سرو کنید. با گوجه گیلاسی تزیین کنید.

9. سوپ جو

سوپ جو یه غذای مقوی و مناسب برای فصل سرماست. جو رو از شب قبل خیس کنید. میتونید از مرغ یا گوشت هم تو سوپ جو استفاده کنید. نی نی سایتی ها میگن یه کم آبلیمو هم بهش اضافه کنید، طعمش عالی میشه. سوپ رو خوب هم بزنید تا ته نگیره. با جعفری خرد شده تزیین کنید. با نون تست سرو کنید.

10. کتلت با سیب زمینی و هویج

کتلت یه غذای سنتی و پرطرفداره. با سیب زمینی و هویج خیلی خوشمزه میشه. میتونید از پیاز رنده شده هم تو کتلت استفاده کنید. نی نی سایتی ها میگن یه کم آرد نخودچی هم بهش اضافه کنید تا کتلت وا نره. روغن رو خوب داغ کنید و کتلت ها رو سرخ کنید. با نون و خیارشور سرو کنید. با گوجه فرنگی و سبزی خوردن نوش جان کنید!میتونید کتلت رو تو فر هم بپزید.

11. دال عدس

دال عدس یک غذای ساده و خوشمزه و مناسب برای گیاهخواران است. عدس قرمز را بشویید و در آب خیس کنید. پیاز و سیر را تفت دهید و ادویه ها را اضافه کنید. نی نی سایتی ها میگن کمی رب گوجه فرنگی هم اضافه کنید رنگش بهتر میشه. عدس را اضافه کنید و اجازه دهید بپزد. با نان سرو کنید. با پیاز و لیمو نوش جان کنید!

12. فلافل خانگی

فلافل خانگی بسیار خوشمزه تر و سالم تر از فلافل های بیرون است. نخود را از شب قبل خیس کنید. نخود را چرخ کنید و ادویه های مخصوص فلافل را اضافه کنید. نی نی سایتی ها میگن کمی بکینگ پودر هم بزنید تا فلافل ها پفکی شوند. فلافل ها را در روغن داغ سرخ کنید. با نان پیتا و ترشی سرو کنید. با سس تاهینی نوش جان کنید!

13. خورشت قیمه بادمجان

خورشت قیمه بادمجان یکی از انواع خوشمزه خورشت قیمه است. گوشت را تفت دهید و پیاز و ادویه ها را اضافه کنید. رب گوجه فرنگی و لپه را اضافه کنید و اجازه دهید بپزد. نی نی سایتی ها میگن بادمجان ها رو از قبل سرخ کنید و بعد به خورشت اضافه کنید. خورشت را با برنج سرو کنید. با ترشی مخلوط نوش جان کنید!میتونید آلو هم به خورشت اضافه کنید.

14. سبزی پلو با ماهی

سبزی پلو با ماهی یک شام خوشمزه و مقوی است. سبزی پلو را آماده کنید. ماهی را مزه دار کنید و سرخ کنید. نی نی سایتی ها میگن ماهی رو تو فر هم میشه پخت. سبزی پلو و ماهی را با ترشی سرو کنید. با سالاد شیرازی نوش جان کنید!ماهی قزل آلا گزینه مناسبیه.

15. کوفته تبریزی

کوفته تبریزی یکی از غذاهای سنتی و مجلسی ایران است. گوشت چرخ کرده را با برنج و لپه و سبزیجات مخلوط کنید. کوفته ها را شکل دهید و در سس گوجه فرنگی بپزید. نی نی سایتی ها میگن وسط کوفته ها آلو و تخم مرغ آب پز بذارید. کوفته را با برنج سرو کنید. با ترشی و سبزی خوردن نوش جان کنید!سس کوفته باید غلیظ باشه.

16. میرزا قاسمی

میرزا قاسمی یک غذای شمالی ساده و خوشمزه است. بادمجان ها را کبابی کنید و پوست آنها را بگیرید. سیر را تفت دهید و بادمجان ها را اضافه کنید. نی نی سایتی ها میگن گوجه فرنگی رنده شده هم بهش اضافه کنید. تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید. با نان سرو کنید. با ترشی سیر نوش جان کنید!

17. نرگسی (اسفناج و تخم مرغ)

نرگسی یه غذای ساده و مقوی با اسفناج و تخم مرغه. اسفناج ها رو تفت بدید تا آبش کشیده بشه. سیر داغ و پیاز داغ فراوون یادتون نره. نی نی سایتی ها میگن کمی ادویه کاری بهش بزنید خیلی خوشمزه میشه. تخم مرغ ها رو روش بشکنید و بذارید بپزه. با نون سرو کنید. با ماست نوش جان کنید!

18. خوراک مرغ و سبزیجات

خوراک مرغ و سبزیجات یک غذای سالم و کم کالری است. مرغ را با سبزیجات دلخواه تفت دهید. ادویه ها را اضافه کنید و اجازه دهید بپزد. نی نی سایتی ها میگن کمی آبلیمو هم اضافه کنید خوش طعم میشه. با نان یا برنج سرو کنید. با سالاد فصل نوش جان کنید!میتونید از انواع سبزیجات مثل هویج، کدو، فلفل دلمه ای استفاده کنید.

19. کرپ سبزیجات

کرپ سبزیجات یک شام سبک و خوشمزه است. خمیر کرپ را آماده کنید. سبزیجات دلخواه را تفت دهید. نی نی سایتی ها میگن میتونید از پنیر خامه ای هم داخل کرپ استفاده کنید. خمیر کرپ را بپزید و با سبزیجات پر کنید. با سس دلخواه سرو کنید. با سالاد نوش جان کنید!

20. سالاد الویه

سالاد الویه یک شام سرد و سریع است. سیب زمینی و تخم مرغ را آب پز کنید. خیارشور و مرغ پخته را خرد کنید. نی نی سایتی ها میگن میتونید از نخود فرنگی و هویج هم در سالاد الویه استفاده کنید. همه مواد را با سس مایونز مخلوط کنید. سالاد را در یخچال بگذارید تا خنک شود. با نان سرو کنید.

21. ساندویچ تن ماهی

ساندویچ تن ماهی یک شام سریع و آسان است. تن ماهی را با سس مایونز، پیازچه و خیارشور مخلوط کنید. نی نی سایتی ها میگن میتونید کمی آبلیمو هم بهش اضافه کنید. مواد را روی نان بگذارید و سرو کنید. با چیپس سرو کنید. با سبزیجات تازه نوش جان کنید!میتونید نون باگت استفاده کنید.

22. کباب تابه ای

کباب تابه ای یک شام ساده و خوشمزه است. گوشت چرخ کرده را با پیاز و ادویه ها مخلوط کنید. در تابه سرخ کنید. نی نی سایتی ها میگن میتونید گوجه فرنگی هم کنارش بپزید. با نان یا برنج سرو کنید. با ترشی نوش جان کنید!سعی کنید از گوشت کم چرب استفاده کنید.

23. خوراک قارچ

خوراک قارچ یک شام سبک و خوشمزه برای گیاهخواران است. قارچ ها را تفت دهید. پیاز و سیر را اضافه کنید. نی نی سایتی ها میگن کمی خامه هم بهش اضافه کنید خوشمزه میشه. با نان سرو کنید. با جعفری تازه نوش جان کنید!میتونید از انواع قارچ استفاده کنید.

24. پیراشکی گوشت

پیراشکی گوشت یک شام خوشمزه و مجلسی است. خمیر پیراشکی را آماده کنید. گوشت چرخ کرده را با پیاز و ادویه ها تفت دهید. نی نی سایتی ها میگن میتونید از پنیر پیتزا هم داخلش استفاده کنید. خمیر را با گوشت پر کنید و در فر بپزید. با سس کچاپ سرو کنید. با سالاد نوش جان کنید!

25. سیب زمینی شکم پر

سیب زمینی شکم پر یک شام خوشمزه و آسان است. سیب زمینی ها را بپزید و داخل آنها را خالی کنید. مواد دلخواه را داخل سیب زمینی ها بریزید. نی نی سایتی ها میگن میتونید از پنیر پیتزا هم روش بریزید. در فر بپزید. با سس دلخواه سرو کنید. با سبزیجات تازه نوش جان کنید!

26. کشک بادمجان

کشک بادمجان یک غذای سنتی و خوشمزه است. بادمجان ها را سرخ کنید. پیاز و سیر را تفت دهید. نی نی سایتی ها میگن کشک رو با آب رقیق کنید و اضافه کنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید. با نان سرو کنید. با نعنا داغ و گردو تزیین کنید.

27. کدو پلو

کدو پلو یک غذای خوشمزه و مناسب فصل پاییز است. برنج را خیس کنید. کدو حلوایی را نگینی خرد کرده و تفت دهید. نی نی سایتی ها میگن کمی دارچین بهش بزنید خیلی خوشمزه میشه. برنج و کدو را لایه لایه در قابلمه بریزید و دم کنید. با گوشت چرخ کرده یا مرغ سرو کنید. با ماست نوش جان کنید!

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. یکیourmet cooking at home requires balancing creativity with practicality. Attempting overly complex dishes without proper technique often leads to disappointment, as I learned when a deconstructed lasagna turned into culinary chaos. Many home chefs underestimate mise en place, resulting in burned garlic while hunting for spices.

    Timing proves critical in Persian stews – adding herbs too early in ghormeh sabzi creates bitterness, while impatient cooks risk undercooked beans that ruin the texture. The sour note in mirza ghasemi should whisper, not shout, demanding careful tomato selection.

    Vegetable prep requires attention often glossed over. Eggplants for kashke bademjan must sweat properly to avoid oil absorption disasters. I once shortcut this step and created an inedible oil sponge. Similarly, soaking chickpeas for falafel demands patience – canned substitutes yield dense, grainy results.

    Protein handling presents pitfalls. Overworked koofteh mixture becomes tough, while timid seasoning leaves meatballs bland. Chicken in tahchin needs precise doneness – my first attempt resembled sawdust wrapped in soggy breadcrumbs.

    Carbohydrate mastery separates adequate cooks from skilled ones. Rice dishes suffer from improper parboiling, creating mush instead of separate grains. Pasta water salinity matters profoundly, as demonstrated by a disastrously flat spaghetti carbonara experiment.

    Consistency control in sauces remains challenging. Overthickened béchamel smothers lasagna noodles, while runny sauces pool unappetizingly. The perfect nargesi sauce clings to spinach without drowning eggs, a balance requiring multiple ruined dinners to achieve.

    Ingredient quality impacts results disproportionately. Wilted herbs sabotage kuku sabzi, and stale spices betray even well-executed dishes. Local produce markets consistently outperform supermarkets, as proven by vastly superior stews made with farmer’s market tomatoes. The cook’s patience proves more crucial than any recipe detail.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا