نی‌ نی سایت

سوتی های آشپزی: خلاصه ای از تجربیات نی نی سایتی ها!





سوتی های آشپزی: خلاصه ای از تجربیات نی نی سایتی ها!

آشپزی، هنری پر از ظرافت و دقت است. اما گاهی اوقات، حتی ماهرترین آشپزها هم دچار اشتباهات بامزه و فراموش نشدنی می شوند. این بار، سری زدیم به نی نی سایت و گشتی در خاطرات کاربران زدیم تا گلچینی از سوتی های آشپزی را برای شما گردآوری کنیم. پس با ما همراه باشید تا با هم بخندیم و از اشتباهات دیگران درس بگیریم!

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

در این پست، 21 مورد از سوتی های جالب و خنده دار کاربران نی نی سایت در آشپزی را جمع آوری کرده ایم. مطمئناً شما هم با خواندن این تجربیات، هم به یاد سوتی های خودتان می افتید و هم کلی می خندید!

  • بهره‌گیری از شکر به جای نمک:

    یکی از رایج ترین سوتی ها، اشتباه گرفتن شکر و نمک در غذاست. تصور کنید طعم شیرین یک آبگوشت شور را!
  • فراموش کردن مواد اولیه:

    مثلاً درست کردن کتلت بدون سیب زمینی یا خورشت قیمه بدون لپه!
  • سوزاندن غذا:

    چه کسی تا به حال ته دیگ را ذغالی نکرده؟
  • شور شدن غذا:

    ریختن بیش از حد نمک یا بهره‌گیری از عصاره های شور بدون چشیدن.
  • بی مزه شدن غذا:

    فراموش کردن ادویه ها یا بهره‌گیری از ادویه های کهنه و بی عطر.
  • اضافه کردن آب زیاد به غذا:

    شل شدن خورشت یا آش و از بین رفتن قوام آن.
  • خمیر نشدن نان یا کیک:

    فراموش کردن ور آمدن خمیر یا بهره‌گیری از مایع خیلی سرد.
  • ترد نشدن سیب زمینی سرخ کرده:

    سرخ کردن سیب زمینی در روغن سرد یا ریختن بیش از حد سیب زمینی در ماهیتابه.
  • ته گرفتن شیر:

    جوشاندن شیر بدون هم زدن و سوختن شیر ته قابلمه.
  • بسته نشدن دلمه:

    پاره شدن برگ مو یا کلم و ریختن مواد دلمه بیرون.
  • شل شدن ژله:

    بهره‌گیری از آب زیاد یا دمای نامناسب برای بستن ژله.
  • ته نگرفتن برنج:

    بهره‌گیری از شعله زیاد یا عدم تنظیم درست آب برنج.
  • ترش شدن ماست:

    نگهداری ماست در دمای نامناسب یا بهره‌گیری از شیر فاسد شده.
  • سفت شدن گوشت:

    پختن گوشت با حرارت زیاد و کمبود زمان پخت.
  • چسبیدن ماکارونی:

    نریختن روغن در آب ماکارونی یا عدم هم زدن ماکارونی در حین پخت.
  • افتادن پف کیک:

    باز کردن در فر قبل از پخت کامل کیک.
  • ریختن مواد غذایی روی گاز:

    سرریز شدن غذا یا ریختن مواد حین آشپزی.
  • بریدن سس مایونز:

    بهره‌گیری از تخم مرغ سرد یا روغن با دمای نامناسب در تهیه سس.
  • سفت شدن حلوا:

    بهره‌گیری از آرد نامناسب یا شکر زیاد در تهیه حلوا.
  • سوختن روغن:

    داغ کردن بیش از حد روغن قبل از سرخ کردن مواد غذایی.








سوتی های آشپزی: خلاصه تجربه ها در نی نی سایت

سوتی های آشپزی: خلاصه تجربه ها در نی نی سایت

سوتی 1: شکر به جای نمک

یکی از رایج‌ترین سوتی‌ها، اشتباه گرفتن شکر و نمک هست.مخصوصا وقتی بسته‌بندی‌ها شبیه هم باشن!خیلی از نی‌نی سایتی‌ها تعریف کردن که کیک یا غذایی رو با شکر به جای نمک درست کردن و نتیجه‌اش یه فاجعه‌ی شیرین و شور شده.یه کاربر نوشته بود: “داشتم خورشت درست می‌کردم، آخر سر یه قاشق شکر ریختم به جای نمک!شوهرم گفت طعمش مثل مربای گوشته!”یه کاربر دیگه هم گفته بود: “کیک درست کردم، قشنگ پف کرد و خوشگل شد.موقع خوردن دیدم مثل حلوا شیرینه!فهمیدم چی شده...“راه حل: همیشه قبل از اضافه کردن هر ادویه، یه نگاه به بسته‌بندی بندازید و مطمئن بشید درست برداشتید.

حتی بهتره ادویه‌ها رو قبل از شروع آشپزی آماده کنید تا دیگه اشتباه نکنید.

بهترین کار اینه که ظرف نمک و شکرتون رو متمایز کنید که تشخیصشون از هم راحت باشه.

سوتی 2: فراموش کردن بیکینگ پودر

بیکینگ پودر رکن اصلی پف کردن کیک و شیرینیه. فراموش کردنش یعنی یه کیک سفت و سنگین!خیلی از خانم‌ها تو نی‌نی سایت گفتن که بارها یادشون رفته بیکینگ پودر بریزن و کلی افسوس خوردن. یه کاربر نوشته بود: “سه ساعت وقت گذاشتم کیک پختم، آخرش مثل سنگ شده بود. تازه فهمیدم بیکینگ پودر یادم رفته!”یه کاربر دیگه گفته بود: “شیرینی درست کردم، انقدر سفت بود که دندونام درد گرفت. خاک بر سر من با این آشپزیم!”راه حل: قبل از شروع، لیست مواد اولیه رو یه بار دیگه چک کنید و مطمئن بشید همه چی رو آماده کردید. میتونید یه یادداشت بچسبونید رو کابینت که یادتون نره بیکینگ پودر رو اضافه کنید. بعضی‌ها هم پیشنهاد میدن بیکینگ پودر رو آخر سر اضافه کنید که یادتون بمونه.

سوتی 3: سوزاندن ته دیگ

ته دیگ یه قسمت خوشمزه از برنجه، اما اگه حواستون نباشه خیلی زود می‌سوزه و تلخ میشه. خیلی‌ها از تجربه‌ی سوزوندن ته دیگ و بوی سوختگی که کل خونه رو گرفته بود گفتن. یه کاربر نوشته بود: “داشتم با تلفن حرف می‌زدم، یهو بوی سوختگی اومد. ته دیگم زغال شده بود!”یه کاربر دیگه گفته بود: “شوهرم عاشق ته دیگه، منم می‌خواستم غافلگیرش کنم. ولی ته دیگم انقدر سوخت که سیاه شده بود!”راه حل: شعله رو کم کنید و حواستون به برنج باشه. یه ذره روغن بیشتر هم می‌تونه کمک کنه. میتونید از دم‌کنی استفاده کنید تا ته دیگ نسوزه. بعضی‌ها هم میگن یه تیکه نون بذارید ته قابلمه که ته دیگ نسوزه (البته نون هم ممکنه بسوزه!).

سوتی 4: اضافه کردن بیش از حد ادویه

استفاده‌ی زیاد از ادویه میتونه طعم غذا رو خراب کنه و اون رو خیلی تند یا تلخ کنه. خیلی‌ها از اینکه غذاشون به خاطر ادویه زیاد غیرقابل خوردن شده بود گلایه داشتن. یه کاربر نوشته بود: “داشتم قرمه سبزی درست می‌کردم، یهو یه قاشق فلفل قرمز ریختم توش! انقدر تند شد که همه دهنمون سوخت!”یه کاربر دیگه گفته بود: “آبگوشت درست کردم، انقدر زردچوبه ریختم که زردچوبه داشت منو می‌خورد!”راه حل: ادویه‌ها رو کم‌کم اضافه کنید و همیشه غذا رو بچشید تا مطمئن بشید طعمش خوبه. میتونید از قاشق‌های اندازه‌گیری استفاده کنید تا مقدار ادویه رو دقیق‌تر کنترل کنید. اگه زیاد ادویه ریختید، سعی کنید با اضافه کردن آب یا مواد دیگه طعمش رو متعادل کنید.

سوتی 5: شل شدن ژله

ژله‌ی شل و آبکی اصلا جذاب نیست. خیلی‌ها از اینکه ژله‌شون درست نبسته بود ناراحت بودن. خیلی از نی‌نی سایتی‌ها گفتن که نسبت آب و پودر ژله رو اشتباه گرفتن. یه کاربر نوشته بود: “ژله درست کردم، گذاشتم تو یخچال. فرداش دیدم هنوز مثل آبه!”یه کاربر دیگه گفته بود: “مهمون داشتم، ژله درست کردم. وقتی برگردوندم تو ظرف، پخش شد رو زمین!”راه حل: همیشه طبق دستورالعمل روی بسته‌بندی عمل کنید و مقدار آب رو دقیق اندازه بگیرید. اگه ژله‌تون شل شد، میتونید یه کم پودر ژله‌ی اضافه رو با آب جوش حل کنید و بهش اضافه کنید. مطمئن بشید ژله به اندازه‌ی کافی تو یخچال مونده تا کاملا ببنده.

سوتی 6: شور شدن غذا

شور شدن غذا یکی دیگه از بدترین اتفاقاتیه که ممکنه تو آشپزی بیفته. خیلی‌ها از اینکه حواسشون نبوده و زیادی نمک ریختن تو غذاشون گفتن. یه کاربر نوشته بود: “داشتم سوپ درست می‌کردم، یهو یه عالمه نمک ریختم توش! دیگه نتونستم بخورمش!”یه کاربر دیگه گفته بود: “مادرشوهرم اومده بود خونمون، منم قرمه سبزی درست کردم. انقدر شور شده بود که آبروم رفت!”راه حل: نمک رو کم‌کم اضافه کنید و همیشه غذا رو بچشید. اگه غذا شور شد، میتونید یه سیب‌زمینی پوست‌کنده توش بندازید تا نمک رو جذب کنه. اضافه کردن یه کم آبلیمو یا سرکه هم میتونه طعم شوری رو متعادل کنه.

سوتی 7: خمیر شدن کیک

کیک خمیر شده و نپخته یکی از ناامیدکننده‌ترین اتفاقات تو پخت کیکه. خیلی‌ها از اینکه کیکشون تو فر پف نکرده و خمیر مونده بود شکایت داشتن. یه کاربر نوشته بود: “داشتم کیک تولد درست می‌کردم، وسطش خمیر بود! مجبور شدم از بیرون کیک بخرم!”یه کاربر دیگه گفته بود: “کیک درست کردم، روش طلایی شده بود ولی داخلش هنوز خمیر بود. خیلی ضد حال بود!”راه حل: دمای فر رو درست تنظیم کنید و قبل از بیرون آوردن کیک، با یه خلال دندون تست کنید. اگه خلال دندون تمیز بیرون اومد، یعنی کیک پخته. اگه خمیر بهش چسبیده بود، بذارید بیشتر بپزه. از مواد اولیه تازه و با کیفیت استفاده کنید.

سوتی 8: ته گرفتن غذا

ته گرفتن غذا نه تنها باعث میشه غذا بسوزه، بلکه تمیز کردن قابلمه هم خیلی سخت میشه. خیلی‌ها از اینکه حواسشون نبوده و غذاشون ته گرفته بود گفتن. یه کاربر نوشته بود: “داشتم آش رشته درست می‌کردم، رفتم یه کم استراحت کنم. وقتی برگشتم دیدم آش ته گرفته و بو گرفته!”یه کاربر دیگه گفته بود: “مادرشوهرم یاد داده بود چطوری قیمه درست کنم. ولی من حواسم نبود و قیمه ته گرفت!”راه حل: شعله رو کم کنید و هر چند دقیقه یه بار غذا رو هم بزنید. از قابلمه‌های نچسب استفاده کنید. اگه غذا ته گرفت، سعی کنید قسمت‌های سالم رو جدا کنید و بقیه رو دور بریزید.

سوتی 9: فراموش کردن خیساندن حبوبات

خیساندن حبوبات قبل از پخت باعث میشه نفخ کمتری داشته باشن و زودتر بپزن. خیلی‌ها از اینکه یادشون رفته حبوبات رو خیس کنن و بعدش دل درد گرفتن گفتن. یه کاربر نوشته بود: “لوبیا پلو درست کردم، لوبیاهاش انقدر سفت بود که دندونام درد گرفت! یادم رفته بود خیسشون کنم!”یه کاربر دیگه گفته بود: “شب قبل یادم رفت عدس خیس کنم. فرداش عدس پلو درست کردم، هممون دل درد گرفتیم!”راه حل: همیشه از قبل برای آشپزی برنامه ریزی کنید و حبوبات رو از شب قبل خیس کنید. اگه یادتون رفت، میتونید حبوبات رو چند بار بجوشونید و آبش رو عوض کنید. بعضی‌ها هم میگن یه کم جوش شیرین به حبوبات اضافه کنید تا زودتر بپزن.

سوتی 10: بهره‌گیری از مواد اولیه تاریخ گذشته

بهره‌گیری از مواد اولیه تاریخ گذشته میتونه باعث مسمومیت غذایی بشه و طعم غذا رو هم خراب کنه. خیلی‌ها از اینکه حواسشون نبوده و از مواد تاریخ گذشته استفاده کردن و بعدش مریض شدن گفتن. یه کاربر نوشته بود: “شیر تاریخ گذشته تو کیک ریختم، کیکم بوی ترشیدگی میداد! مجبور شدم همشو بندازم دور!”یه کاربر دیگه گفته بود: “سوسیس تاریخ گذشته خوردم، تا دو روز دل درد داشتم!”راه حل: همیشه تاریخ انقضای مواد اولیه رو چک کنید و از مواد تازه استفاده کنید. مواد فاسد شدنی رو تو یخچال نگهداری کنید. اگه شک دارید که یه ماده فاسد شده، بهتره ازش استفاده نکنید.

سوتی 11: جوشاندن زیاد گوشت

جوشاندن بیش از حد گوشت باعث میشه سفت بشه و طعمش رو از دست بده. خیلی‌ها از اینکه گوشتشون تو غذا سفت شده بود ناراحت بودن. یه کاربر نوشته بود: “گوشت قرمه سبزی رو انقدر جوشوندم که مثل لاستیک شده بود!”یه کاربر دیگه گفته بود: “داشتم آبگوشت درست می‌کردم، گوشتش انقدر سفت شده بود که نمیشد خورد!”راه حل: گوشت رو با حرارت ملایم بپزید و زمان پخت رو کنترل کنید. میتونید از زودپز استفاده کنید تا گوشت سریعتر بپزه. اضافه کردن یه کم سرکه یا آبلیمو هم میتونه به نرم شدن گوشت کمک کنه.

سوتی 12: سرد بودن تخم مرغ برای پخت کیک

بهره‌گیری از تخم مرغ سرد در پخت کیک باعث میشه کیک خوب پف نکنه. خیلی‌ها از اینکه کیکشون خوب پف نکرده بود به خاطر این موضوع گلایه داشتن. یه کاربر نوشته بود: “همیشه کیکام خوب پف میکردن، این دفعه اصلا پف نکرد! فهمیدم تخم مرغ‌هام خیلی سرد بودن!”راه حل: قبل از شروع پخت کیک، تخم مرغ‌ها رو از یخچال بیرون بیارید تا به دمای محیط برسن. میتونید تخم مرغ‌ها رو چند دقیقه تو آب گرم بذارید تا سریعتر گرم بشن.

سوتی 13: فراموش کردن روشن کردن فر

فراموش کردن روشن کردن فر قبل از گذاشتن کیک توش یه سوتی خنده‌داره که برای خیلی‌ها اتفاق افتاده. خیلی‌ها از اینکه کیکشون رو تو فر خاموش گذاشته بودن و بعدش یادشون اومده بود گفتن. یه کاربر نوشته بود: “کیک رو گذاشتم تو فر، بعد یه ساعت دیدم هنوز خاموشه! خودم کلی خندیدم!”راه حل: قبل از شروع کار، فر رو روشن کنید تا گرم بشه. میتونید یه یادداشت رو در فر بچسبونید که یادتون نره روشن کنید.

سوتی 14: نپختن کامل سیب زمینی

نپختن کامل سیب زمینی در غذا باعث میشه سفت و بدمزه باشه. خیلی‌ها از اینکه سیب زمینی‌هاشون تو غذا خوب نپخته بودن ناراحت بودن. یه کاربر نوشته بود: “خورشت قیمه درست کردم، سیب زمینی‌هاش انقدر سفت بود که نتونستم بخورم!”راه حل: سیب زمینی‌ها رو به قطعات کوچکتر خرد کنید تا زودتر بپزن. میتونید سیب زمینی‌ها رو قبل از اضافه کردن به غذا کمی بپزید.

سوتی 15: سوختن سیر

سیر خیلی زود میسوزه و طعم تلخی به غذا میده. خیلی‌ها از اینکه سیرشون تو غذا سوخته بود و طعم غذا رو خراب کرده بود گفتن. یه کاربر نوشته بود: “داشتم میرزاقاسمی درست می‌کردم، سیرش سوخت! طعمش خیلی بد شده بود!”راه حل: سیر رو در آخر پخت به غذا اضافه کنید و مراقب باشید نسوزه. از حرارت ملایم استفاده کنید.

سوتی 16: کم زدن تخم مرغ

کم زدن تخم مرغ در کیک باعث میشه کیک پف نکنه و سفت بشه. خیلی‌ها از اینکه تخم مرغ‌ها رو خوب نزدن و کیکشون خراب شده بود گفتن. یه کاربر نوشته بود: “کیک درست کردم، انقدر سفت بود که شوهرم گفت مثل نونه!”راه حل: تخم مرغ‌ها رو به اندازه‌ی کافی بزنید تا سبک و پفکی بشن. میتونید از همزن برقی استفاده کنید.

سوتی 17: ریختن آب سرد روی روغن داغ

ریختن آب سرد روی روغن داغ باعث پاشیدن روغن و سوختگی میشه. خیلی‌ها از اینکه به خاطر این اشتباه سوخته بودن گفتن. یه کاربر نوشته بود: “داشتم سیب زمینی سرخ می‌کردم، یهو یه ذره آب ریخت تو روغن! انقدر پاشید که دستم سوخت!”راه حل: همیشه مراقب باشید که آب روی روغن داغ نریزه. اگه روغن خیلی داغ شد، شعله رو خاموش کنید.

سوتی 18: نپختن کامل برنج

نپختن کامل برنج باعث میشه دون و سفت باشه. خیلی‌ها از اینکه برنجشون خوب نپخته بود ناراحت بودن. یه کاربر نوشته بود: “مهمون داشتم، برنجش دون بود! خیلی خجالت کشیدم!”راه حل: مقدار آب رو درست اندازه بگیرید و بذارید برنج به اندازه‌ی کافی دم بکشه. میتونید یه کم آب بیشتر به برنج اضافه کنید.

سوتی 19: ریختن آب زیاد در خمیر

ریختن آب زیاد در خمیر باعث میشه خمیر شل بشه و نتونید باهاش کار کنید. خیلی‌ها از اینکه خمیرشون خیلی شل شده بود گفتن. یه کاربر نوشته بود: “داشتم پیتزا درست می‌کردم، خمیرش انقدر شل بود که نمیتونستم پهنش کنم!”راه حل: آب رو کم‌کم به خمیر اضافه کنید و تا جایی که خمیر لطیفی بدست بیاد آب بریزید. اگه خمیر خیلی شل شد، میتونید یه کم آرد بهش اضافه کنید.

سوتی 20: فراموش کردن اضافه کردن روغن به برنج

فراموش کردن اضافه کردن روغن به برنج باعث میشه برنج به هم بچسبه. خیلی‌ها از اینکه برنجشون به هم چسبیده بود ناراحت بودن. یه کاربر نوشته بود: “برنج درست کردم، انقدر به هم چسبیده بود که انگار چسب خورده بود!”راه حل: قبل از دم کردن برنج، یه کم روغن بهش اضافه کنید.

سوتی 21: نچشیدن غذا در حین پخت

نچشیدن غذا در حین پخت باعث می‌شود تا متوجه کمبود یا زیادی نمک و ادویه ها نشوید. خیلی ها از نچشیدن غذا در هنگام طبخ غذایشان پشیمان هستند. یه کاربر نوشته بود: “غذا درست کردم و بعد از سرو فهمیدم که اصلا نمک ندارد و هیچ کس نتوانست آن را بخورد!”راه حل: همیشه غذا را در حین طبخ بچشید و میزان نمک و ادویه های آن را تنظیم کنید.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا